Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duża porcja witamin. I cukru. I zdrowych kalorii. Na pewno nie zaszkodzi.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1119
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8757
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3142
Polecam.
Odsłon: 1946
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1119
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8757
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3142
Polecam.
Odsłon: 1946
Składniki
Banan wcześniej zamrażam. Mango przekrawam na pół i kroję na drobniejsze kawałki. Banan wyjmuję z zamrażarki, obieram i kroję w grube plastry. Awokado przekrawam i łyżeczką wyjmuję miąższ. Owoce umieszczam w mikserze. Zalewam mlekiem i nakładam lody. Dodaję miód i limonę. Miksuję dokładnie. Ozdabiam kokosem i pokruszonym waflem.