Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duża porcja witamin. I cukru. I zdrowych kalorii. Na pewno nie zaszkodzi.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 123
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1167
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1205
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13299
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 123
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1167
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1205
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13299
Składniki
Banan wcześniej zamrażam. Mango przekrawam na pół i kroję na drobniejsze kawałki. Banan wyjmuję z zamrażarki, obieram i kroję w grube plastry. Awokado przekrawam i łyżeczką wyjmuję miąższ. Owoce umieszczam w mikserze. Zalewam mlekiem i nakładam lody. Dodaję miód i limonę. Miksuję dokładnie. Ozdabiam kokosem i pokruszonym waflem.