Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duża porcja witamin. I cukru. I zdrowych kalorii. Na pewno nie zaszkodzi.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 669
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 116
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1262
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 669
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 116
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1262
Składniki
Banan wcześniej zamrażam. Mango przekrawam na pół i kroję na drobniejsze kawałki. Banan wyjmuję z zamrażarki, obieram i kroję w grube plastry. Awokado przekrawam i łyżeczką wyjmuję miąższ. Owoce umieszczam w mikserze. Zalewam mlekiem i nakładam lody. Dodaję miód i limonę. Miksuję dokładnie. Ozdabiam kokosem i pokruszonym waflem.