Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska ,gdy potrzebujemy zjeść coś pożywnego w krótkim czasie.
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 130
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 166
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 20
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 58
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 26
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 130
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 166
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 20
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 58
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 26
Składniki
Pomidora kroimy w plastry.Ogórka obieramy kroimy w plasterki.Oliwki kroimy na połowę.Suszone pomidory kroimy na 4 części.Ser feta kroimy w słupki.
Na pomidory układamy 2 3 plasterki ogórka.
Przez środek układamy słupek sera , po obu stronach oliwki.
Na serze układamy cząstkę suszonego pomidora oraz słonecznik z zalewy z suszonych pomidorów.Liście bazylii ścinamy wprost na przekąskę.Po środku układamy sos czosnkowy.Całość doprawiamy solą i pieprzem i polewamy oliwą.Chleb tostowy podpiekamy w opiekaczu i podajemy do przekąski.