Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na coś nowego na kolację? Oto to kreatywny sposób na wykorzystanie tego, co masz w lodówce!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12019
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6835
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12019
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6835
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Składniki
Przygotuj kiełbasę. Pokrój ją na małe kawałki, a następnie posyp papryką słodką mieloną. Podsmaż na patelni z olejem aż się zarumieni z zewnątrz.
W małym rondelku połącz koncentrat z ketchupem i ziołami prowansalskimi. Zagotuj i zostaw.
Cebulę posiekaj drobno, a pomidora pokrój w kostkę.
Teraz przygotuj kromki chleba. Posmaruj je sosem. Wyłóż pomidory i cebulkę. Całość przykryj odrobiną sera (nie jest to konieczne). Na wierzchu ułóż kiełbasę.
Piecz około 5 minut w temperaturze 190 stopni Celsjusza aż chleb zrobi się chrupki.
Przekrój tosty na pół, podawaj na ciepło.