Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na coś nowego na kolację? Oto to kreatywny sposób na wykorzystanie tego, co masz w lodówce!
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3795
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34211
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1595
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113648
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3795
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34211
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1595
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113648
Składniki
Przygotuj kiełbasę. Pokrój ją na małe kawałki, a następnie posyp papryką słodką mieloną. Podsmaż na patelni z olejem aż się zarumieni z zewnątrz.
W małym rondelku połącz koncentrat z ketchupem i ziołami prowansalskimi. Zagotuj i zostaw.
Cebulę posiekaj drobno, a pomidora pokrój w kostkę.
Teraz przygotuj kromki chleba. Posmaruj je sosem. Wyłóż pomidory i cebulkę. Całość przykryj odrobiną sera (nie jest to konieczne). Na wierzchu ułóż kiełbasę.
Piecz około 5 minut w temperaturze 190 stopni Celsjusza aż chleb zrobi się chrupki.
Przekrój tosty na pół, podawaj na ciepło.