Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
myślę, że tego dania z chęcią spróbowałby nawet wybredny baca
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3856
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414796
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2402
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3856
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414796
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2402
Składniki
Kiełbasę pokroić na drobną kostkę, dodać do niej łyżeczkę majeranku i podsmażyć, pod koniec smażenia wrzucić pora pokrojonego w krążki i jeszcze chwilkę smażyć. Wyłączyć ogień, dołożyć do kiełbasy drobno pokrojony czosnek i wymieszać
Cukinie umyć, przekroić wzdłuż i wydrążyć powstałe łódeczki. Posolić wnętrze cukinii , nadziać ją farszem z kiełbasy , na wierzch każdej położyc bryndzę i posypać pieprzem.
Pieczemy w piekarniku 170 st, około 20 min.
Smacznego