Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
myślę, że tego dania z chęcią spróbowałby nawet wybredny baca
Przepis dnia
Obiad prosty do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 915
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 904
Przepis dnia
Obiad prosty do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 915
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 904
Składniki
Kiełbasę pokroić na drobną kostkę, dodać do niej łyżeczkę majeranku i podsmażyć, pod koniec smażenia wrzucić pora pokrojonego w krążki i jeszcze chwilkę smażyć. Wyłączyć ogień, dołożyć do kiełbasy drobno pokrojony czosnek i wymieszać
Cukinie umyć, przekroić wzdłuż i wydrążyć powstałe łódeczki. Posolić wnętrze cukinii , nadziać ją farszem z kiełbasy , na wierzch każdej położyc bryndzę i posypać pieprzem.
Pieczemy w piekarniku 170 st, około 20 min.
Smacznego