Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
myślę, że tego dania z chęcią spróbowałby nawet wybredny baca
Przepis dnia
Niesamowicie delikatny i nie opada.
Odsłon: 5645
Proste i szybkie ciasto ze śliwkami, gotowe w kilka chwil.
Odsłon: 354
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 609
Przepis dnia
Niesamowicie delikatny i nie opada.
Odsłon: 5645
Proste i szybkie ciasto ze śliwkami, gotowe w kilka chwil.
Odsłon: 354
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 609
Składniki
Kiełbasę pokroić na drobną kostkę, dodać do niej łyżeczkę majeranku i podsmażyć, pod koniec smażenia wrzucić pora pokrojonego w krążki i jeszcze chwilkę smażyć. Wyłączyć ogień, dołożyć do kiełbasy drobno pokrojony czosnek i wymieszać
Cukinie umyć, przekroić wzdłuż i wydrążyć powstałe łódeczki. Posolić wnętrze cukinii , nadziać ją farszem z kiełbasy , na wierzch każdej położyc bryndzę i posypać pieprzem.
Pieczemy w piekarniku 170 st, około 20 min.
Smacznego