Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia w serowej panierce to rewelacyjny pomysł na pyszną przekąskę. Zapiekłam ją na patyczkach w piekarniku. Wyszła rewelacyjna i mięciutka. Do cukinii możemy dodać ulubione sosy i pyszna przekąska gotowa. Polecam na kolację, imprezy. Pycha
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11872
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 111
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8558
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155334
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1159
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11872
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 111
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8558
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155334
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1159
Składniki
Cukinię obieram i kroję w słupki. Przyprawiam, Nabijam na patyczki od szaszłyków a następnie panieruję. Mąka, jajko i bułka tarta z serem. Piekarnik nagrzewam na 230 stopni. Piekę ok. 25 minut. Zapraszam na mój film video gdzie dokładnie pokazuję jak je zrobić.