Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 30 min | łatwe | przystępne |
Ze środka cykorii wykroiłem gorzki głąb . Listki umyłem a potem osuszyłem.
Cebulę po obraniu drobno posiekałem. Łososia rozdrobniłem , wymieszałem z cebula oraz z niewielka ilością oliwy.
Tatar z łososia doprawiłem imbirem , sokiem z cytryny , solą i pieprzem . Nałożyłem na listki cykorii , posypałem koperkiem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

dodusia222 09 września 2014Zgłoś do usunięcia
pychotka!!!!1 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 07 września 2014Zgłoś do usunięcia
Uwielbiam takie smaczki, cudnie podane :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ewaaa 06 września 2014Zgłoś do usunięcia
dla mnie to jedzonko uosabia delikatność, finezję i świetny smak1 Kto głosował? | Odpowiedz

USMIECH 06 września 2014Zgłoś do usunięcia
Pyszności !2 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 06 września 2014Zgłoś do usunięcia
Bajeczna propozycja :)4 Kto głosował? | Odpowiedz