Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast bigosu przygotuj tą potrawę, a smak jej zaskoczy każdego gościa, rodzinę. Lubisz wyzwania oto przepis dla Ciebie. Młoda kapusta z fasolką, pieczarkami z dodatkiem aromatycznych suszonych śliwek, wypróbuj koniecznie
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
1. Mięso kroję w kostkę, doprawiam przyprawą do kurczaka oraz solą. Mięso smażę na rozgrzanym oleju. Po usmażeniu mięso przekładam do większego garnka
2. Cebulę obieram, drobno kroję smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję pokrojone w plasterki pieczarki, doprawiam pieprzem oraz solą. Po usmażeniu przekładam do mięsa.
3. Na tej samej patelni smażę drobno pokrojoną kapustę oraz obraną, startą na tarce marchew. Doprawiam solą, po usmażeniu przekładam do mięsa.
4. Następnie smażę pokrojoną na mniejsze kawałki fasolę szparagową, solę, po usmażeniu również przekładam do mięsa.
5. Wszystko zalewam wodą, dodaję koncentrat pomidorowy, wlewam Maggi, dodaję suszone śliwki i gotuję około 20 minut.
6. Danie gotowe. 7. Smacznego.