Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast bigosu przygotuj tą potrawę, a smak jej zaskoczy każdego gościa, rodzinę. Lubisz wyzwania oto przepis dla Ciebie. Młoda kapusta z fasolką, pieczarkami z dodatkiem aromatycznych suszonych śliwek, wypróbuj koniecznie
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 41
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18569
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7093
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30691
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 41
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18569
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7093
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30691
Składniki
1. Mięso kroję w kostkę, doprawiam przyprawą do kurczaka oraz solą. Mięso smażę na rozgrzanym oleju. Po usmażeniu mięso przekładam do większego garnka
2. Cebulę obieram, drobno kroję smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję pokrojone w plasterki pieczarki, doprawiam pieprzem oraz solą. Po usmażeniu przekładam do mięsa.
3. Na tej samej patelni smażę drobno pokrojoną kapustę oraz obraną, startą na tarce marchew. Doprawiam solą, po usmażeniu przekładam do mięsa.
4. Następnie smażę pokrojoną na mniejsze kawałki fasolę szparagową, solę, po usmażeniu również przekładam do mięsa.
5. Wszystko zalewam wodą, dodaję koncentrat pomidorowy, wlewam Maggi, dodaję suszone śliwki i gotuję około 20 minut.
6. Danie gotowe. 7. Smacznego.