Do góry

Przekąski Przepis na:

Czarne jajka:

Czarne jajka:

Autor:

Przepisów i artykułów: 334 Ocena: 2724

Dodano:

Odsłon: 851

Zbliżają się święta wielkanocne, więc proponuję podać je w nieco inny sposób.

Składniki

  • 7 jajek
  • 1 litr octu balsamicznego
  • kilka czarnych oliwek
  • Majonez
  • natka pietruszki do dekoracji
3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ugotowane jajka zalać zimną wodą. Obrać.
    Włożyć do szerokiego, płaskiego naczynia i zalać na noc octem balsamicznym.
    Każde przekroić na pół, ściąć wierzch-by łatwiej je było ułożyć na półmisku.
    Udekorować majonezem i plasterkami czarnych oliwek oraz natką pietruszki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń