Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodka przekąska z dżemem i odrobiną rumu;)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 152
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1861
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14599
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19665
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 152
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1861
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14599
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19665
Składniki
Rozpuścić czekoladę w mleku podgrzewając na małym ogniu i mieszając a następnie przestudzić. Dżem wymieszać z rumem i odstawić na bok. Do miski wbić jajko,rozkłócić widelcem i energicznie mieszając dodawać masę czekoladową. Chałkę pokroić w grubsze kromki a następnie każdą zanurzać w masie czekoladowej i smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony aż wierzch stanie się chrupki. Gotowe tosty posypać cukrem wymieszanym z cynamonem i polać dżemem,smacznego:)