czerwona kapusta
Składniki
- mała główka czerwonej kapusty
- mała cebula
- łyżka pokrojonego boczku
- łyżka oliwy
- kwaśne małe jabłko
- sól, pieprz
- łyżka octu
Składniki
- mała główka czerwonej kapusty
- mała cebula
- łyżka pokrojonego boczku
- łyżka oliwy
- kwaśne małe jabłko
- sól, pieprz
- łyżka octu
REKLAMA

Etapy przygotowania
1
na oliwie podsmażyć boczek z posiekaną cebulą, dodać poszatkowaną kapustę i poszatkowane jabłko, sól, pieprz, smażyć na małym ogniu do miękkości, na koniec dodać łyżkę octu.
Przepis w Waszym wykonaniu (0)
Dodaj przepisy i zarabiaj
REKLAMA

REKLAMA

Komentarze do przepisu (1)
Ostatnio komentowane przepisy

Desery
Krem pistacjowy
Krem pistacjowy do tortu ma gładką i puszystą konsystencję. Idealnie nadaje s...
Odsłon: 2851
4
Ostatnio komentowane przepisy

Desery
Krem pistacjowy
Krem pistacjowy do tortu ma gładką i puszystą konsystencję. Idealnie nadaje s...
Odsłon: 2851
4

REKLAMA

Przekąski

czerwona kapusta
lenarafal
do 15 min
3-4 osoby
Składniki
- mała główka czerwonej kapusty
- mała cebula
- łyżka pokrojonego boczku
- łyżka oliwy
- kwaśne małe jabłko
- sól, pieprz
- łyżka octu
Sposób przygotowania:
1
na oliwie podsmażyć boczek z posiekaną cebulą, dodać poszatkowaną kapustę i poszatkowane jabłko, sól, pieprz, smażyć na małym ogniu do miękkości, na koniec dodać łyżkę octu.