Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1946
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1634
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2610
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1946
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1634
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2610
Składniki
na oliwie podsmażyć boczek z posiekaną cebulą, dodać poszatkowaną kapustę i poszatkowane jabłko, sól, pieprz, smażyć na małym ogniu do miękkości, na koniec dodać łyżkę octu.