Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne zapiekane bułeczki czosnkowe z parówkami. Co prawda danie nie należy to tych najzdrowszych, ale od czasu do czasu taki przysmak myślę, że nam nie zaszkodzi.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9918
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2563
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1691
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 633
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3807
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9918
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2563
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1691
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 633
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3807
Składniki
Bagietki nacinany na środku, lekko rozchylamy. Smarujemy ketchupem – około 3-4 łyżek. Posypujemy startym serem mozzarella. Następnie układamy plastry salami. Układamy parówki. Jedną parówkę dzielimy na pół. Na koniec posypujemy serem. Składniki dzielimy sobie aby starczyło po równo na dwie bagietki. Jeżeli chcemy zrobić więcej bagietek wtedy będziemy potrzebować więcej składników. Bagietki czosnkowe zapiekamy 15-20 minut w nagrzanym piekarniku do 180 stopni. Zapieczone Czosndogi smarujemy majonezem i ketchupem. Na koniec wykładamy pokrojoną rzodkiewkę i posypujemy prażoną cebulką.