Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne zapiekane bułeczki czosnkowe z parówkami. Co prawda danie nie należy to tych najzdrowszych, ale od czasu do czasu taki przysmak myślę, że nam nie zaszkodzi.
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2198
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 567
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2198
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 567
Składniki
Bagietki nacinany na środku, lekko rozchylamy. Smarujemy ketchupem – około 3-4 łyżek. Posypujemy startym serem mozzarella. Następnie układamy plastry salami. Układamy parówki. Jedną parówkę dzielimy na pół. Na koniec posypujemy serem. Składniki dzielimy sobie aby starczyło po równo na dwie bagietki. Jeżeli chcemy zrobić więcej bagietek wtedy będziemy potrzebować więcej składników. Bagietki czosnkowe zapiekamy 15-20 minut w nagrzanym piekarniku do 180 stopni. Zapieczone Czosndogi smarujemy majonezem i ketchupem. Na koniec wykładamy pokrojoną rzodkiewkę i posypujemy prażoną cebulką.