Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne zapiekane bułeczki czosnkowe z parówkami. Co prawda danie nie należy to tych najzdrowszych, ale od czasu do czasu taki przysmak myślę, że nam nie zaszkodzi.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113186
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 606
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1027
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 699
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113186
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 606
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1027
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 699
Składniki
Bagietki nacinany na środku, lekko rozchylamy. Smarujemy ketchupem – około 3-4 łyżek. Posypujemy startym serem mozzarella. Następnie układamy plastry salami. Układamy parówki. Jedną parówkę dzielimy na pół. Na koniec posypujemy serem. Składniki dzielimy sobie aby starczyło po równo na dwie bagietki. Jeżeli chcemy zrobić więcej bagietek wtedy będziemy potrzebować więcej składników. Bagietki czosnkowe zapiekamy 15-20 minut w nagrzanym piekarniku do 180 stopni. Zapieczone Czosndogi smarujemy majonezem i ketchupem. Na koniec wykładamy pokrojoną rzodkiewkę i posypujemy prażoną cebulką.