Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na pyszną kolację! Połączenie Bagietki czosnkowej z dodatkami warzyw i Parówki jest idealne!
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 111
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31268
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 409
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 111
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31268
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 409
Składniki
Bagietki czosnkowe nacinam przez środek. Posypuję serem i układam parówki, wkładam do nagrzanego piekarnika góra/dół 180 stopni i piekę do zarumienienia. Następnie na bagietki układam ulubione dodatki drobno pokrojone pomidory, ogórka kiszonego i sałatę. Całość polewam sosem czosnkowym oraz ketchupem. Wierzch posypuję prażoną cebulką.