Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na pyszną kolację! Połączenie Bagietki czosnkowej z dodatkami warzyw i Parówki jest idealne!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 61
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 271
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5426
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 61
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 271
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5426
Składniki
Bagietki czosnkowe nacinam przez środek. Posypuję serem i układam parówki, wkładam do nagrzanego piekarnika góra/dół 180 stopni i piekę do zarumienienia. Następnie na bagietki układam ulubione dodatki drobno pokrojone pomidory, ogórka kiszonego i sałatę. Całość polewam sosem czosnkowym oraz ketchupem. Wierzch posypuję prażoną cebulką.