Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
poprawiacz humoru , szczególnie dla spragnionego lasu grzybiarza
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7619
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 224
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2526
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 539
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7619
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 224
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2526
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 539
Składniki
Opieńki i dymkę usmażyć na złoto na maśle, doprawić. Dodać mięso kurczaka (ugotowane wcześniej udka obrać z mięsa bez skóry i mięsko poszatkować)- przysmażyć razem z grzybami Dodać smietankę i zasmażyć ją aż nabierze kolorku.
Makaron ugotowany na półtwardo w osolonej wodzie dołożyć do grzybów i podgrzać całość szybko na dużym ogniu.
Gotowe danie posypać obficie orzechami uprazonymi na suchej patelni.
Smacznego, i szykujcie się bo sezon grzybowy już blisko.