Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
poprawiacz humoru , szczególnie dla spragnionego lasu grzybiarza
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1733
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19586
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2073
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1733
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19586
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2073
Składniki
Opieńki i dymkę usmażyć na złoto na maśle, doprawić. Dodać mięso kurczaka (ugotowane wcześniej udka obrać z mięsa bez skóry i mięsko poszatkować)- przysmażyć razem z grzybami Dodać smietankę i zasmażyć ją aż nabierze kolorku.
Makaron ugotowany na półtwardo w osolonej wodzie dołożyć do grzybów i podgrzać całość szybko na dużym ogniu.
Gotowe danie posypać obficie orzechami uprazonymi na suchej patelni.
Smacznego, i szykujcie się bo sezon grzybowy już blisko.