Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
poprawiacz humoru , szczególnie dla spragnionego lasu grzybiarza
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 240
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 984
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4062
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 240
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 984
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4062
Składniki
Opieńki i dymkę usmażyć na złoto na maśle, doprawić. Dodać mięso kurczaka (ugotowane wcześniej udka obrać z mięsa bez skóry i mięsko poszatkować)- przysmażyć razem z grzybami Dodać smietankę i zasmażyć ją aż nabierze kolorku.
Makaron ugotowany na półtwardo w osolonej wodzie dołożyć do grzybów i podgrzać całość szybko na dużym ogniu.
Gotowe danie posypać obficie orzechami uprazonymi na suchej patelni.
Smacznego, i szykujcie się bo sezon grzybowy już blisko.