Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita przekąska na zakrapiany wieczór. Wybornie smakuje z dobrym pieczywem.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 213
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 986
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 213
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 986
Składniki
Wykonanie: Podroby pokroić w cienkie paski(serca, wątróbka, żołądki) posolić i oprószyć pieprzem. Cebulę zeszklić na tłuszczu, dodać podroby, zmiażdżony czosnek, przecier i dusić na wolnym ogniu około półtora godziny.