Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita przekąska na zakrapiany wieczór. Wybornie smakuje z dobrym pieczywem.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424844
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424844
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Składniki
Wykonanie: Podroby pokroić w cienkie paski(serca, wątróbka, żołądki) posolić i oprószyć pieprzem. Cebulę zeszklić na tłuszczu, dodać podroby, zmiażdżony czosnek, przecier i dusić na wolnym ogniu około półtora godziny.