Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita przekąska na zakrapiany wieczór. Wybornie smakuje z dobrym pieczywem.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3849
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1331
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3849
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1331
Składniki
Wykonanie: Podroby pokroić w cienkie paski(serca, wątróbka, żołądki) posolić i oprószyć pieprzem. Cebulę zeszklić na tłuszczu, dodać podroby, zmiażdżony czosnek, przecier i dusić na wolnym ogniu około półtora godziny.