Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na deser.
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 345
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 361
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 297
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 138
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 345
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 361
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 297
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 138
Składniki
Porzeczki opłucz, przebierz. Po porcji wrzuć do pucharków deserowych. Jogurt utrzyj z cukrem i cukrem waniliowym, kiedy cukry się rozpuszczą, wymieszaj ze śmietaną. Sosem zalej porzeczki. Natychmiast podawaj.