Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Absolutny hit internetu - deska masła z ciekawymi dodatkami. Doskonale smakuje podana ze świeżym, chrupiącym pieczywem. Sprawdzi się jako przekąska podczas spotkań w ogrodzie. Przepis pochodzi z 480. odcinka programu "Ewa gotuje".
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8410
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6760
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4630
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327152
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8410
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6760
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4630
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327152
Składniki
Miękkie masło spienić mikserem i za pomocą łyżki nałożyć na drewnianą deskę. Posypać pokrojonymi migdałami, figami, morelami i pokruszonymi orzechami. Pomiędzy bakalie dać trochę konfitury. Oprószyć solą. Skropić miodem. Dorzucić winogrona. Udekorować kwiatami.
Gotową deskę podawać z pieczywem – najlepiej z pokrojoną bagietką lub bułką.