Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Absolutny hit internetu - deska masła z ciekawymi dodatkami. Doskonale smakuje podana ze świeżym, chrupiącym pieczywem. Sprawdzi się jako przekąska podczas spotkań w ogrodzie. Przepis pochodzi z 480. odcinka programu "Ewa gotuje".
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 13486
Szybka, prosta i smaczna zapiekanka, której głównym składnikiem jest seler na...
Odsłon: 121
Pyszna sałatka, którą przygotujesz w kilkanaście minut. Możesz ją podać na ko...
Odsłon: 293
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 13486
Szybka, prosta i smaczna zapiekanka, której głównym składnikiem jest seler na...
Odsłon: 121
Pyszna sałatka, którą przygotujesz w kilkanaście minut. Możesz ją podać na ko...
Odsłon: 293
Składniki
Miękkie masło spienić mikserem i za pomocą łyżki nałożyć na drewnianą deskę. Posypać pokrojonymi migdałami, figami, morelami i pokruszonymi orzechami. Pomiędzy bakalie dać trochę konfitury. Oprószyć solą. Skropić miodem. Dorzucić winogrona. Udekorować kwiatami.
Gotową deskę podawać z pieczywem – najlepiej z pokrojoną bagietką lub bułką.