Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Absolutny hit internetu - deska masła z ciekawymi dodatkami. Doskonale smakuje podana ze świeżym, chrupiącym pieczywem. Sprawdzi się jako przekąska podczas spotkań w ogrodzie. Przepis pochodzi z 480. odcinka programu "Ewa gotuje".
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 124
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 151
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 323
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 124
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 151
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 323
Składniki
Miękkie masło spienić mikserem i za pomocą łyżki nałożyć na drewnianą deskę. Posypać pokrojonymi migdałami, figami, morelami i pokruszonymi orzechami. Pomiędzy bakalie dać trochę konfitury. Oprószyć solą. Skropić miodem. Dorzucić winogrona. Udekorować kwiatami.
Gotową deskę podawać z pieczywem – najlepiej z pokrojoną bagietką lub bułką.