Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne i slodziutkie placuszki bez cukru
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 166
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 166
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Wszystkie składniki wrzucamy do blendera i miksujemy. Powstałą masę odstawiamy na 20 minut.
Smażymy małe placuszki na średnim ogniu na patelni posmarowanej oliwą aż do zarumienia z obu stron
Po usmażeniu dajemy dodatki. U mnie na zdjęciu jest serek wiejski lekki, dżem wiśniowy beż cukru i syrop klonowy również bez cukru. Ale placuszki są przepyszne również bez dodatków. Smacznego!