Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla smakoszy dobrej pizzy.
Z każdego jesiennego grzybobrania przynoszę przynajmniej kilkanaście pięknych...
Odsłon: 26
Lekki obiad z pieczoną rybą i warzywami.
Odsłon: 27
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 58
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 495
Z każdego jesiennego grzybobrania przynoszę przynajmniej kilkanaście pięknych...
Odsłon: 26
Lekki obiad z pieczoną rybą i warzywami.
Odsłon: 27
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 58
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 495
Składniki
Wykonanie farszu: Pieczarki, paprykę oczyścić, pokroić i udusić na patelni z dodatkiem maggi. Wykonanie ciasta: Drożdże, cukier rozpuścić w letniej wodzie, dodać mąkę(najlepsza jest do pizzy), sól i olej. Dokładnie wyrobić ciasto i odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Gdy ciasto wyrośnie przełożyć go na blachę posmarowaną tłuszczem i posypaną mąką. Ciasto skropić ketchupem, wyłożyć przygotowany farsz, posypać odsączona kukurydzą i na koniec posypać startym serem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec 20 minut. SMACZNEGO.