Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla smakoszy dobrej pizzy.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 918
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4551
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1169
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 918
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4551
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1169
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Składniki
Wykonanie farszu: Pieczarki, paprykę oczyścić, pokroić i udusić na patelni z dodatkiem maggi. Wykonanie ciasta: Drożdże, cukier rozpuścić w letniej wodzie, dodać mąkę(najlepsza jest do pizzy), sól i olej. Dokładnie wyrobić ciasto i odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Gdy ciasto wyrośnie przełożyć go na blachę posmarowaną tłuszczem i posypaną mąką. Ciasto skropić ketchupem, wyłożyć przygotowany farsz, posypać odsączona kukurydzą i na koniec posypać startym serem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec 20 minut. SMACZNEGO.