Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla smakoszy dobrej pizzy.
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 1087
Seler, to kopalnia zdrowia. Gulasz zamknięty w słoikach, na wyjazd, musi zawi...
Odsłon: 27
Tak przygotowana wątróbka wg przepisu babci Krysi jest bardzo smaczna. Polecam.
Odsłon: 44
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 4330
Rozgrzewający rosół ugotowany z ćwiartek kurczaka podany z makaronem nitki.
Odsłon: 107
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 1087
Seler, to kopalnia zdrowia. Gulasz zamknięty w słoikach, na wyjazd, musi zawi...
Odsłon: 27
Tak przygotowana wątróbka wg przepisu babci Krysi jest bardzo smaczna. Polecam.
Odsłon: 44
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 4330
Rozgrzewający rosół ugotowany z ćwiartek kurczaka podany z makaronem nitki.
Odsłon: 107
Składniki
Wykonanie farszu: Pieczarki, paprykę oczyścić, pokroić i udusić na patelni z dodatkiem maggi. Wykonanie ciasta: Drożdże, cukier rozpuścić w letniej wodzie, dodać mąkę(najlepsza jest do pizzy), sól i olej. Dokładnie wyrobić ciasto i odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Gdy ciasto wyrośnie przełożyć go na blachę posmarowaną tłuszczem i posypaną mąką. Ciasto skropić ketchupem, wyłożyć przygotowany farsz, posypać odsączona kukurydzą i na koniec posypać startym serem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec 20 minut. SMACZNEGO.