Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobiłam je z masełkiem czosnkowym i to był rewelacyjny pomysł. Zrób właśnie w ten sposób a przekonasz się że to super pomysł.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 908
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2784
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3333
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 908
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2784
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3333
Składniki
Drożdże rozpuszczam z mlekiem ,cukrem i odstawiam na 5 minut. Po tym czasie dodaje zaczyn do mąki a następnie olej i sól . Zagniatam dokładnie ciasto i odstawiam na 30min. Z ciasta formuję małe prostokątne kawałki a następnie formuję łódki. Smaruję masełkiem czosnkowym, posypuje serem żółtym i układam wszystkie składniki. Na górze posypuję ponownie serem . Piekę około 25 minut w piekarniku nagrzanym na 220 stopni . Na końcu dodaję keczup szczypiorek i prażoną cebulkę Pycha