Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobiłam je z masełkiem czosnkowym i to był rewelacyjny pomysł. Zrób właśnie w ten sposób a przekonasz się że to super pomysł.
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 49
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 170
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 158
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2847
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 49
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 170
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 158
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2847
Składniki
Drożdże rozpuszczam z mlekiem ,cukrem i odstawiam na 5 minut. Po tym czasie dodaje zaczyn do mąki a następnie olej i sól . Zagniatam dokładnie ciasto i odstawiam na 30min. Z ciasta formuję małe prostokątne kawałki a następnie formuję łódki. Smaruję masełkiem czosnkowym, posypuje serem żółtym i układam wszystkie składniki. Na górze posypuję ponownie serem . Piekę około 25 minut w piekarniku nagrzanym na 220 stopni . Na końcu dodaję keczup szczypiorek i prażoną cebulkę Pycha