Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie domowe hotdogi z parówką, serem i warzywami, posypane prażoną cebulką
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2184
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9765
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3493
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6870
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2184
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9765
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3493
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6870
Składniki
Bułki sznytki nacięłam na wierzchu wzdłuż bułki i wycięłam z każdej strony po ok. 0,5cm skórki oraz trochę miękkiego środka. Ogórki pokroiłam w półplasterki. Z kapusty pekińskiej wykroiłam białą część, a resztę liścia drobno poszatkowałam. Parówki wrzuciłam do wody i podgrzałam. W tym czasie bułki w środku posmarowałam musztardą. Nałożyłam do środka po połowie kapusty pekińskiej. Na niej ułożyłam po plasterku sera żółtego, a na nim gorące parówki. Parówki trochę przycięłam, żeby za dużo nie wystawały, a odcięte części przekroiłam wzdłuż na dwie połówki i dołożyłam do hotdoga. Wzdłuż parówek w bułce po jednej stronie ułożyłam plasterki ogórka konserwowego, a po drugiej ogórka kiszonego. Wierzch hotdogów polałam ketchupem i posypałam prażoną cebulką.