Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie domowe hotdogi z parówką, serem i warzywami, posypane prażoną cebulką
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 995
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2001
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 468
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 995
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2001
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 468
Składniki
Bułki sznytki nacięłam na wierzchu wzdłuż bułki i wycięłam z każdej strony po ok. 0,5cm skórki oraz trochę miękkiego środka. Ogórki pokroiłam w półplasterki. Z kapusty pekińskiej wykroiłam białą część, a resztę liścia drobno poszatkowałam. Parówki wrzuciłam do wody i podgrzałam. W tym czasie bułki w środku posmarowałam musztardą. Nałożyłam do środka po połowie kapusty pekińskiej. Na niej ułożyłam po plasterku sera żółtego, a na nim gorące parówki. Parówki trochę przycięłam, żeby za dużo nie wystawały, a odcięte części przekroiłam wzdłuż na dwie połówki i dołożyłam do hotdoga. Wzdłuż parówek w bułce po jednej stronie ułożyłam plasterki ogórka konserwowego, a po drugiej ogórka kiszonego. Wierzch hotdogów polałam ketchupem i posypałam prażoną cebulką.