Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska dla małych i dużych. Doskonałe z masełkiem:)
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 117
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1131
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 452
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 117
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1131
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 452
Składniki
Smacznego:)
Dokładnie wymieszać wszystkie składniki i wyrobić z nich elastyczne ciasto. Ciasto rozwałkować i wykrawać proziaki o ulubionej wielkości (ja przeważnie robię to szklanką). Piec na suchej teflonowej patelni z obu stron. Sprawdzić aby w środku były upieczone. Podawać z masełkiem. Najlepsze jeszcze ciepłe:)