Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity sos, który można podawać jako pastę do kanapek, wraz z makaronem lub z pieczonym mięsem. Przepis pochodzi z 435. odcinka programu "Ewa gotuje"
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1932
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3885
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3700
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 485
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1932
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3885
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3700
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 485
Składniki
Warzywa opiec na grillu. Z papryk zdjąć skórkę, miąższ drobno pokroić i przełożyć do miski. Miąższ z bakłażana wyjąć łyżką. Dodać do papryki. Dorzucić czosnek wyciśnięty z łupin.
Dolać sok z cytryny, miód i oliwę. Przyprawić solą i pieprzem. Wymieszać.
Przełożyć do słoiczków. Zalać oliwą i zakręcić.