Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdza się na pikniku, w pracy, szkole i w podróży.
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4597
Na moje rogaliki potrzebowałam 500 g mąki Dwa jajka 250 ml mleka 80 g m...
Odsłon: 4062
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 16
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4597
Na moje rogaliki potrzebowałam 500 g mąki Dwa jajka 250 ml mleka 80 g m...
Odsłon: 4062
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 16
Składniki
Jajko ugotować na twardo, ostudzone pokroić w plastry. Plastry boczku posypać suszonym tymiankiem, przesmażyć na patelni, potem papierem odsączyć z nadmiaru tłuszczu. Bułki przekroić na pół, nałożyć liście sałaty, plastry boczku, cebuli i jajka, kawałki ogórka.Bułkę zamknąć i można zapakować w papier. W małym słoiczku wymieszać majonez z musztardą i tymiankiem. Sosem polewać przed konsumpcją.