Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdza się na pikniku, w pracy, szkole i w podróży.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Składniki
Jajko ugotować na twardo, ostudzone pokroić w plastry. Plastry boczku posypać suszonym tymiankiem, przesmażyć na patelni, potem papierem odsączyć z nadmiaru tłuszczu. Bułki przekroić na pół, nałożyć liście sałaty, plastry boczku, cebuli i jajka, kawałki ogórka.Bułkę zamknąć i można zapakować w papier. W małym słoiczku wymieszać majonez z musztardą i tymiankiem. Sosem polewać przed konsumpcją.