Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny domowy chleb na zakwasie :)) zakwas wg przepisu, który znajduje się na moim profilu :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15037
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1957
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8824
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3171
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15037
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1957
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8824
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3171
Składniki
do miski wsypać mąkę, sól, ziarna, zakwas i wodę - stopniowo w miarę potrzeby. Wszystko razem wyrobić mikserem z hakami. Odstawić do wyrośnięcia. Ciasto przełożyć do 2 keksówek wyłożonych papierem, zostawić do wyrośnięcia. Piec 60 minut w 180 stopniach. Smacznego