Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7778
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2916
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 572
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7778
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2916
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 572
Składniki
rybe rozmrozic i odcisnąc z nadmiaru wody,pokroić na kawałki,posolic,posypac pieprzem i skropic sokiem z cytryny,odstawic na godzinę
do rondla wlać troszke oleju,cebule i pora pokroic i wrzycic do rondla,zeszklić
marchew,seler i pietruszke zetrzec na tarce z grubymi oczkami i dodac do rondla,lekko je przesmazyć
do warzyw dodac listki i ziele ang. ,pieprz i troszke soli,a takze mielona paprykę
wlac sok pomidorowy (zamiast soku mozna dodac pół szklanki wody) i koncentrat pomidorowy,dusic kilka minut,doprawic do smaku cukrem
rybę otoczyć w mące i usmazyc na rumiano 7 do salaterki wlozyc troche warzyw ,potem rybe i tak do wyczerpania składników 8.lubię taką rybę na gorąco ale bardziej mi smakuje na zimno ,podana na drugi dzień z pieczywem