Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10882
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3513
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2595
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10882
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3513
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2595
Składniki
- do garnka nalać wody, dodać pietruszkę i marchewkę pokrojoną talarki, cała cebulę + listek laurowy, ziele angielskie, kilka ziarenek pieprzu. Gotować około 20 mniut, dodać sól, pieprz do smaku. - rybę umyć usunąć ości, pokroić na kawałki, dodać do wywaru, gotować jeszcze 5-10 minut
-Rybę wyjąć z garnka ułożyć na półmisku, przystroić plasterkami marchewki i ugotowanego na twardo jajka -do klarownego wywaru dodać żelatynę i rozmieszać wg przepisu, zalać rybę i pozostawić do stężenia w chłodnym miejscu