Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 183
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 907
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 183
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 907
Składniki
- do garnka nalać wody, dodać pietruszkę i marchewkę pokrojoną talarki, cała cebulę + listek laurowy, ziele angielskie, kilka ziarenek pieprzu. Gotować około 20 mniut, dodać sól, pieprz do smaku. - rybę umyć usunąć ości, pokroić na kawałki, dodać do wywaru, gotować jeszcze 5-10 minut
-Rybę wyjąć z garnka ułożyć na półmisku, przystroić plasterkami marchewki i ugotowanego na twardo jajka -do klarownego wywaru dodać żelatynę i rozmieszać wg przepisu, zalać rybę i pozostawić do stężenia w chłodnym miejscu