Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska ze smażonego dorsza do chleba.
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22691
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15050
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4805
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45094
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 687
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22691
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15050
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4805
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45094
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 687
Składniki
Opłukany,osuszony filet kroimy na kawałki. Każdy kawałek dorsza doprawiamy solą i pieprzem cytrynowym, umieszczamy w pojemniku, zakrywamy i odstawiamy na kilka godzin do lodówki.Po tym czasie smażymy na gorącym oleju z obu stron na rumiany kolor. Podajemy z bazylią cytrynową do pieczywa lub z ziemniakami i surówką. Smacznego!!!