Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska ze smażonego dorsza do chleba.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5927
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 673
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 796
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5927
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 673
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 796
Składniki
Opłukany,osuszony filet kroimy na kawałki. Każdy kawałek dorsza doprawiamy solą i pieprzem cytrynowym, umieszczamy w pojemniku, zakrywamy i odstawiamy na kilka godzin do lodówki.Po tym czasie smażymy na gorącym oleju z obu stron na rumiany kolor. Podajemy z bazylią cytrynową do pieczywa lub z ziemniakami i surówką. Smacznego!!!