Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rozpala gardło i burzy krew, jednym słowem leczy wszelkie dolegliwości :)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 292
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4178
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3600
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30118
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 292
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4178
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3600
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30118
Składniki
Dramstiki obgotować ok. 10 min w osolonej wodzie, ostudzić.
Jaja, wszystkie przyprawy , mleko i mąkę wymieszać na gładką masę - ma miec gęstość kwaśnej śmietany .
Dramstiki panierować - najpierw w mieszance jajecznej a potem w bułce tartej , smażyć na złoty kolor we frytowanicy lub na głębokiej patelni.