Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rozpala gardło i burzy krew, jednym słowem leczy wszelkie dolegliwości :)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11890
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16222
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5173
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11890
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16222
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5173
Składniki
Dramstiki obgotować ok. 10 min w osolonej wodzie, ostudzić.
Jaja, wszystkie przyprawy , mleko i mąkę wymieszać na gładką masę - ma miec gęstość kwaśnej śmietany .
Dramstiki panierować - najpierw w mieszance jajecznej a potem w bułce tartej , smażyć na złoty kolor we frytowanicy lub na głębokiej patelni.