Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 06-07-2008
Pomysł na obiad.
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 280
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14538
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1706
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16717
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 280
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14538
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1706
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16717
Składniki
Paprykę włóż do gorącego piekarnika i opiekaj 20 min. Bakłażana pokrój w plastry, posól, odłóż na 10-15 minut. Pokrój w plastry cukinię. Bakłażana opłucz razem z plastrami cukinii ułóż na ruszcie z piekarnika i opiekaj około 7 min. Wyjmij paprykę, przestudź, następnie obierz. Mięso opłucz, osusz, pokrój w paski, wymieszaj z 2 łyżkami oliwy i 2 łyżkami przyprawy oraz solą i pieprzem. Odstaw na 20 min. Następnie ponadziewaj na patyczki do szaszłyków. Opiekaj 8 min na grillu. Plastry bakłażana poprzekładaj plastrami cukinii i paseczkami papryki, skrop octem balsamicznym i oliwą. Podaj jako sałatkę do szaszłyków.