Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaskakująco smaczna przekąska, która może być osobnym daniem np. na kolację czy do pracy lub jako dodatek do omletów albo naleśników.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 59
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 59
Składniki
1. Cebulę oraz szynkę pokroić w kostkę. Usmażyć w rondelku na maśle. Pamiętać o mieszaniu. 2. Kalarepki obrać, pokroić w plastry a później w paski. 3. Kalarepki dodać do cebuli i szynki. Zalać bulionem. Doprowadzić do wrzenia i gotować 15 min. 4. Dodać śmietanę i gotować jeszcze 2 min. Gotowe! Smacznego! :)