Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszone kawałki boczku z cebulą podane z marynowanymi ogórkami i domowym pieczywem.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 287
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11099
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3600
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1224
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4228
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 287
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11099
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3600
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1224
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4228
Składniki
Wymyte mięso kroimy na kawałki (w większą kostkę), solimy, pieprzymy, posypujemy majerankiem i nacieramy w przyprawach. Nagrzewamy patelnię z tłuszczem i układamy na gorącej patelni kawałki pokrojonego boczku. Smażymy z obu stron na rumiany kolor, dodajemy pokrojoną, osoloną cebulę w piórka. Smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do momentu zmiękczenia mięsa i cebuli.
Usmażone kawałki mięsa podajemy z marynowanym ogórkiem i domowym pieczywem. Smacznego!!!