Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszone kawałki boczku z cebulą podane z marynowanymi ogórkami i domowym pieczywem.
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 21
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 26
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 23
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 26
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 22
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 21
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 26
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 23
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 26
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 22
Składniki
Wymyte mięso kroimy na kawałki (w większą kostkę), solimy, pieprzymy, posypujemy majerankiem i nacieramy w przyprawach. Nagrzewamy patelnię z tłuszczem i układamy na gorącej patelni kawałki pokrojonego boczku. Smażymy z obu stron na rumiany kolor, dodajemy pokrojoną, osoloną cebulę w piórka. Smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do momentu zmiękczenia mięsa i cebuli.
Usmażone kawałki mięsa podajemy z marynowanym ogórkiem i domowym pieczywem. Smacznego!!!