Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszone kawałki boczku z cebulą podane z marynowanymi ogórkami i domowym pieczywem.
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 6433
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 942
Te tureckie bułeczki to jakby połączenie croissanta z bajglem..... Puszyste,...
Odsłon: 171
Sałatka z grillowanym serem halloumi i granatem. Sprawdzi się świetnie jako s...
Odsłon: 87
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 6433
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 942
Te tureckie bułeczki to jakby połączenie croissanta z bajglem..... Puszyste,...
Odsłon: 171
Sałatka z grillowanym serem halloumi i granatem. Sprawdzi się świetnie jako s...
Odsłon: 87
Składniki
Wymyte mięso kroimy na kawałki (w większą kostkę), solimy, pieprzymy, posypujemy majerankiem i nacieramy w przyprawach. Nagrzewamy patelnię z tłuszczem i układamy na gorącej patelni kawałki pokrojonego boczku. Smażymy z obu stron na rumiany kolor, dodajemy pokrojoną, osoloną cebulę w piórka. Smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do momentu zmiękczenia mięsa i cebuli.
Usmażone kawałki mięsa podajemy z marynowanym ogórkiem i domowym pieczywem. Smacznego!!!