Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny , niezawodny farsz mięsny z pieczarkami. Farsz z mięsa gotowanego z podsmażoną cebulką i pieczarkami. Polecam
maszynka do mielenia, garnek, nóż, łyżka , patelnia,
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Farsz mięsny do krokietów Sylwesterowych; Pieczarki oczyścić , pokroić i podsmażyć razem z pokrojoną cebulą. Po podsmażeniu wystudzić. Ugotowane mięso zmielić w maszynce. Do zmielonego mięsa dodać podsmażoną cebulę z pieczarkami , dodać jajko oraz przyprawy do smaku, całość dobrze wymieszać tak by wszystkie składniki się połączyły. Gdyby farsz wyszedł zbyt suchy dolać bulionu według uznania i ponownie wymieszać.
Farsz gotowy do dalszej przeróbki.