Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny , niezawodny farsz mięsny z pieczarkami. Farsz z mięsa gotowanego z podsmażoną cebulką i pieczarkami. Polecam
maszynka do mielenia, garnek, nóż, łyżka , patelnia,
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 184
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 103
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1811
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 62
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 184
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 103
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1811
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 62
Składniki
Farsz mięsny do krokietów Sylwesterowych; Pieczarki oczyścić , pokroić i podsmażyć razem z pokrojoną cebulą. Po podsmażeniu wystudzić. Ugotowane mięso zmielić w maszynce. Do zmielonego mięsa dodać podsmażoną cebulę z pieczarkami , dodać jajko oraz przyprawy do smaku, całość dobrze wymieszać tak by wszystkie składniki się połączyły. Gdyby farsz wyszedł zbyt suchy dolać bulionu według uznania i ponownie wymieszać.
Farsz gotowy do dalszej przeróbki.