Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka dobra na każdą porę roku.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 922
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1172
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 922
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1172
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Składniki
W dużym garnku (ok. 5 l) podsmażamy drobno pokrojoną kiełbasę i boczek. Smażymy wszystko 10 min.
Zalewamy mięso rosołem lub wywarem, dodajemy pomidory z puszki, majeranek, sól i pieprz. Gotujemy 15 min.
Wsypujemy fasolkę i gotujemy (ok 15 min) przyprawiając jak kto lubi, na ostro lub delikatnie.
Podawać należy jak kto lubi: z chlebem, ziemniakami lub makaronem :) Smacznego.