Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7834
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 281
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3047
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 583
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7834
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 281
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3047
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 583
Składniki
wypłukane żeberka dać do garnka, zalać wodą i gotować przez pół godziny, wsypać fasolę , dodać liście i ziele , gotować, w czasie gotowania dodać majranek , kostki rosołowe i pokrojoną w kostkę kiełbase, gdy fasolka już jest miękka wyjąć żeberka oddzielić od kości, pokroić , wsypać do fasolki, dodać przecier, pokroić cebulkę usmażyć ją na margarynine na złoty kolor , do cebulki dodac mąkę i zrobić zasmażkę , gorącą wsypać do fasolki i zagotować. doprawić przyprawami do smaku.