Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cześć jakie macie dziś plany obiadowe ? ja na szybko przygotowałam fasolkę po bretońsku która jest gotowa w niecałe trzydzieści minut. Jeżeli chcecie skorzystać zapraszam pod podany link
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 31
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 458
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 147
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 218
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 31
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 458
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 147
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 218
Składniki
Do garnka wlać wodę dodać suszoną włoszczyznę, przyprawę uniwersalną oraz oczyszczone z kości mięso wędzone. całość pogotować 15 minut na wolnym ogniu
Po wyznaczonym czasie gotowania dodać fasole obie, zagotować a następnie dodać podsmażoną kiełbasę i także chwile pogotować
Po zagotowaniu wsypać majeranek, zamieszać i dodać koncentraty oraz cukier lekko całość zagotować. Zdjąć z ognia i dodać przeciśnięty przez praskę czosnek