Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cześć jakie macie dziś plany obiadowe ? ja na szybko przygotowałam fasolkę po bretońsku która jest gotowa w niecałe trzydzieści minut. Jeżeli chcecie skorzystać zapraszam pod podany link
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 259
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 259
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
Do garnka wlać wodę dodać suszoną włoszczyznę, przyprawę uniwersalną oraz oczyszczone z kości mięso wędzone. całość pogotować 15 minut na wolnym ogniu
Po wyznaczonym czasie gotowania dodać fasole obie, zagotować a następnie dodać podsmażoną kiełbasę i także chwile pogotować
Po zagotowaniu wsypać majeranek, zamieszać i dodać koncentraty oraz cukier lekko całość zagotować. Zdjąć z ognia i dodać przeciśnięty przez praskę czosnek