Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cześć jakie macie dziś plany obiadowe ? ja na szybko przygotowałam fasolkę po bretońsku która jest gotowa w niecałe trzydzieści minut. Jeżeli chcecie skorzystać zapraszam pod podany link
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 317
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1668
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 317
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1668
Składniki
Do garnka wlać wodę dodać suszoną włoszczyznę, przyprawę uniwersalną oraz oczyszczone z kości mięso wędzone. całość pogotować 15 minut na wolnym ogniu
Po wyznaczonym czasie gotowania dodać fasole obie, zagotować a następnie dodać podsmażoną kiełbasę i także chwile pogotować
Po zagotowaniu wsypać majeranek, zamieszać i dodać koncentraty oraz cukier lekko całość zagotować. Zdjąć z ognia i dodać przeciśnięty przez praskę czosnek