Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cześć jakie macie dziś plany obiadowe ? ja na szybko przygotowałam fasolkę po bretońsku która jest gotowa w niecałe trzydzieści minut. Jeżeli chcecie skorzystać zapraszam pod podany link
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3820
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414638
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2360
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3820
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414638
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2360
Składniki
Do garnka wlać wodę dodać suszoną włoszczyznę, przyprawę uniwersalną oraz oczyszczone z kości mięso wędzone. całość pogotować 15 minut na wolnym ogniu
Po wyznaczonym czasie gotowania dodać fasole obie, zagotować a następnie dodać podsmażoną kiełbasę i także chwile pogotować
Po zagotowaniu wsypać majeranek, zamieszać i dodać koncentraty oraz cukier lekko całość zagotować. Zdjąć z ognia i dodać przeciśnięty przez praskę czosnek