Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na szybko całkiem dobre jedzenie.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 4
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 208
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 376
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 4
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 208
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 376
Składniki
Cebule kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni, gdy ma rumiany kolor dodajemy kiełbasę pokrojoną w kostkę i podsmażamy.
Przekładamy do garnka i zalewamy fasolką z zalewą, dolewamy tyle wody żeby było wszystko zakryte.Gotujemy do miękkości fasolki na małym ogniu.
Doprawiamy przecierem i zatrzepujemy mąką.