Do góry

Przekąski Przepis na:

Fasolka szparagowa na szybko

Fasolka szparagowa na szybko

Autor:

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 40

Dodano:

Odsłon: 1904

Na szybko całkiem dobre jedzenie.

Składniki

  • kiełbasa, 1/2 kg
  • cebula, 1szt
  • fasolka szparagowa w słoiku, 2 szt
  • przecier pomidorowy, 2 łyżki
  • mąka, 4 łyżki
  • smalec, 2 łyżki
3-4 os. 30 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Fasolka szparagowa na szybko

Przygotowanie

  1. Cebule kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni, gdy ma rumiany kolor dodajemy kiełbasę pokrojoną w kostkę i podsmażamy.

  2. Przekładamy do garnka i zalewamy fasolką z zalewą, dolewamy tyle wody żeby było wszystko zakryte.Gotujemy do miękkości fasolki na małym ogniu.

  3. Doprawiamy przecierem i zatrzepujemy mąką.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nukleon 10 sierpnia 2012 Też sobie upraszczam . Polecam też fasolkę w puszce ,różne kolory .

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń