Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyjemność smakowania w długie zimowe wieczory:)))Dobre dla zapracowanych jako śniadanie do pracy lub szybki obiadowy dodatek:)))smaczny zarówno na zimno jak i na gorąco:)))Super przepis:)pamiątka po mojej babuni:)))Niepowtarzalny smak:))))
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 23
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3492
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 111
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 838
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 23
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3492
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 111
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 838
Składniki
Fasolę obgotować,ale żeby nie była zbyt miękka:)pokroić na dowolne kawałki.Cebule pokroić w talarki,marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach,poddusić razem na oleju,dodać wszystkie przyprawy dobrze wymieszać.Przelać farsz do fasoli. Jeszcze gorące nakładać można w słoiki i pasteryzować 30 minut,bo to fasola!!!!!.