Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyjemność smakowania w długie zimowe wieczory:)))Dobre dla zapracowanych jako śniadanie do pracy lub szybki obiadowy dodatek:)))smaczny zarówno na zimno jak i na gorąco:)))Super przepis:)pamiątka po mojej babuni:)))Niepowtarzalny smak:))))
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326410
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12079
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16831
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5492
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326410
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12079
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16831
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5492
Składniki
Fasolę obgotować,ale żeby nie była zbyt miękka:)pokroić na dowolne kawałki.Cebule pokroić w talarki,marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach,poddusić razem na oleju,dodać wszystkie przyprawy dobrze wymieszać.Przelać farsz do fasoli. Jeszcze gorące nakładać można w słoiki i pasteryzować 30 minut,bo to fasola!!!!!.