Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wegetariańskie danie z meksykańską nutą ...HEJ!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5515
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1014
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11998
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5123
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1441
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5515
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1014
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11998
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5123
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1441
Składniki
Fasolę namoczyć na noc, ugotować na półtwardo.
Warzywa korzeniowe obrać i zetrzeć na grubych oczkach tarki, cebulę i paprykę posiekać w kostkę. Wszystkie składniki połączyć wraz z fasolą i doprawić na ostro ( jak to w Meksyku:)). Piec bez przykrycia w temp. 180 st. ok.60 min.
Danie świetnie smakuje samodzielnie ( z pajdą chleba) lub jako dodatek do mięs. Smacznego