Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To moja domowa nazwa tego dania :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1220
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 419
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1298
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1220
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 419
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1298
Składniki
Fasolkę trzeba umyć i odciąć szypułki i ugotować około 15- 20 minut. Bułkę tarta rumieni się na suchej patelni a po wyłączeniu ognia dodaje się masło i szczyptę soli i miesza się na sypki "piasek". Smacznego :)