Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To moja domowa nazwa tego dania :)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8207
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2811
Polecam.
Odsłon: 1435
Polecam.
Odsłon: 425
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8207
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2811
Polecam.
Odsłon: 1435
Polecam.
Odsłon: 425
Składniki
Fasolkę trzeba umyć i odciąć szypułki i ugotować około 15- 20 minut. Bułkę tarta rumieni się na suchej patelni a po wyłączeniu ognia dodaje się masło i szczyptę soli i miesza się na sypki "piasek". Smacznego :)