Do góry

Przekąski Przepis na:

Fasolka z "piaskiem"

Fasolka z piaskiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 891 Ocena: 18135

Dodano:

Odsłon: 1081

To moja domowa nazwa tego dania :)

Składniki

  • fasolka szparagowa
  • Bułka tarta
  • Masło 1 łyżka
  • Sól
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Fasolka z "piaskiem"

Przygotowanie

  1. Fasolkę trzeba umyć i odciąć szypułki i ugotować około 15- 20 minut.
    Bułkę tarta rumieni się na suchej patelni a po wyłączeniu ognia dodaje się masło i szczyptę soli i miesza się na sypki "piasek".
    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (24)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń