Do góry

Przekąski Przepis na:

Fasolowa przekąska

Fasolowa przekąska

Autor:

Przepisów i artykułów: 513 Ocena: 10153

Dodano:

Odsłon: 4754

Zdrowe podjadanie na ostro!

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Najłatwiej przygotowuje się tą przekąskę gdy gotujemy danie z fasolą, wtedy trzeba ugotować jej odpowiednio więcej a potem odjąć , gdy będzie miękka.

    Ugotowaną i jeszcze lekko ciepłą fasolę doprawiłam: solą, chili, sokiem z cytryny, oliwą, przeciśniętym czosnkiem, pokrojoną drobno szalotką i bazylią.

    Smacznego podjadania :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (24)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń