Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2323
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4417
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1374
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 343
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2323
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4417
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1374
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 343
Składniki
Najłatwiej przygotowuje się tą przekąskę gdy gotujemy danie z fasolą, wtedy trzeba ugotować jej odpowiednio więcej a potem odjąć , gdy będzie miękka. Ugotowaną i jeszcze lekko ciepłą fasolę doprawiłam: solą, chili, sokiem z cytryny, oliwą, przeciśniętym czosnkiem, pokrojoną drobno szalotką i bazylią. Smacznego podjadania :)