Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7669
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2831
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7669
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2831
Składniki
Najłatwiej przygotowuje się tą przekąskę gdy gotujemy danie z fasolą, wtedy trzeba ugotować jej odpowiednio więcej a potem odjąć , gdy będzie miękka. Ugotowaną i jeszcze lekko ciepłą fasolę doprawiłam: solą, chili, sokiem z cytryny, oliwą, przeciśniętym czosnkiem, pokrojoną drobno szalotką i bazylią. Smacznego podjadania :)