Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11983
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16542
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5328
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11983
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16542
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5328
Składniki
zagotowac fasole w niewielkiej ilosci wody tak aby powstal mus...odcedzic
w garnku podsmazyc cebule,selera i papryke(na oliwie z oliwek)...dodac fasole i pozostale warzywa,przecier i przyprawe kucharek
gotuje tak dlugo,az fasola jest miekka (niektora rozgotuje sie i w ten sposob zagesci nasza zupe),selera korzennego zetrzec na tartce
doprawiamy sola,pieprzem i natka pietruszki,mozna dodac papryczke chili
do zupy mozna podac solone ryby typu anszujki,kanapki z tarama...smacznego!