Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane pieczarki mięsem mielonym. Smaczna przekąska podana z chlebem. Polecam.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 86
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6850
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 260
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 197
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 475
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 86
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6850
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 260
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 197
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 475
Składniki
Pieczarki myjemy osuszamy. Do mielonego mięsa dodajemy sól, pieprz czarny, pieprz ziołowy, majeranek i jajko, wyrabiamy.
Wyrobionym mięsem nadziewamy pieczarki.
Wkładamy je do przygotowanego rękawa, zawiązujemy końce rękawa i pieczemy 60 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza.
Po upieczeniu rozcinamy rękaw, układamy na każdej pieczarce plaster żółtego sera, posypujemy oregano i ponownie zapiekamy kilka minut aż ser się rozpuści.
Upieczone pieczarki z farszem wykładamy na talerz. Podajemy z pieczywem. Smacznego!!!