Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 1658 Ocena: 26197
Dodano: 03.06.2018
Odsłon: 2863
1-2 os. | > 60 min | łatwe | tanie |
Pieczarki myjemy osuszamy. Do mielonego mięsa dodajemy sól, pieprz czarny, pieprz ziołowy, majeranek i jajko, wyrabiamy.
Wyrobionym mięsem nadziewamy pieczarki.
Wkładamy je do przygotowanego rękawa, zawiązujemy końce rękawa i pieczemy 60 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza.
Po upieczeniu rozcinamy rękaw, układamy na każdej pieczarce plaster żółtego sera, posypujemy oregano i ponownie zapiekamy kilka minut aż ser się rozpuści.
Upieczone pieczarki z farszem wykładamy na talerz. Podajemy z pieczywem.
Smacznego!!!
Na skróty
Komentarze do przepisu (0)