Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane pieczarki mięsem mielonym. Smaczna przekąska podana z chlebem. Polecam.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 673
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1870
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 407
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 673
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1870
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 407
Składniki
Pieczarki myjemy osuszamy. Do mielonego mięsa dodajemy sól, pieprz czarny, pieprz ziołowy, majeranek i jajko, wyrabiamy.
Wyrobionym mięsem nadziewamy pieczarki.
Wkładamy je do przygotowanego rękawa, zawiązujemy końce rękawa i pieczemy 60 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza.
Po upieczeniu rozcinamy rękaw, układamy na każdej pieczarce plaster żółtego sera, posypujemy oregano i ponownie zapiekamy kilka minut aż ser się rozpuści.
Upieczone pieczarki z farszem wykładamy na talerz. Podajemy z pieczywem. Smacznego!!!