Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1825
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1825
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
Składniki
Pieczarki umyć ,osuszycć,wyciąć trzony,mają być same kapelusze
mięso zemleć i przygotować tak jak na mielone kotlety
tak przygotowane mięso wkładać do kapeluszy pieczarek,na wierzch kazdego kapelusza polozyc po kawałeczku masła
wstawić do nagrzanego piekarnika i piec do zrumienienia mięsa
pod koniec pieczenia posypac serem i jeszcze chwilę zapiekać