Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3178
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 583
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2308
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3178
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 583
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2308
Składniki
Pieczarki umyć ,osuszycć,wyciąć trzony,mają być same kapelusze
mięso zemleć i przygotować tak jak na mielone kotlety
tak przygotowane mięso wkładać do kapeluszy pieczarek,na wierzch kazdego kapelusza polozyc po kawałeczku masła
wstawić do nagrzanego piekarnika i piec do zrumienienia mięsa
pod koniec pieczenia posypac serem i jeszcze chwilę zapiekać