Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 11
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3407
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 96
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 833
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 11
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3407
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 96
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 833
Składniki
Pieczarki umyć ,osuszycć,wyciąć trzony,mają być same kapelusze
mięso zemleć i przygotować tak jak na mielone kotlety
tak przygotowane mięso wkładać do kapeluszy pieczarek,na wierzch kazdego kapelusza polozyc po kawałeczku masła
wstawić do nagrzanego piekarnika i piec do zrumienienia mięsa
pod koniec pieczenia posypac serem i jeszcze chwilę zapiekać