Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4577
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418014
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4577
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418014
Składniki
Pieczarki umyć ,osuszycć,wyciąć trzony,mają być same kapelusze
mięso zemleć i przygotować tak jak na mielone kotlety
tak przygotowane mięso wkładać do kapeluszy pieczarek,na wierzch kazdego kapelusza polozyc po kawałeczku masła
wstawić do nagrzanego piekarnika i piec do zrumienienia mięsa
pod koniec pieczenia posypac serem i jeszcze chwilę zapiekać