Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska albo danie główne podane do ziemniaków.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4447
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1456
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 400
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4447
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1456
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 400
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na łyżce masła.Dodać mięso,mieszając by nie zrobiły się grudy podsmażać.Doprawić do smaku,na koniec dać 2 łyżki ketchupu.Wystudzonym farszem napełniać ciasno kapelusze pieczarek.Układać na blaszce wyścielonej papierem. Na wierzch położyć plasterki sera żółtego. Piec w 190st do rozpuszczenia sera. Upieczone udekorować kleksem ketchupu.
Smacznego życzę!