Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe danie na smaczną przekąskę.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 796
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5646
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9490
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 228
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 796
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5646
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9490
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 228
Składniki
Wykonanie: Fileta dokładnie osuszyć, posypać do smaku solą, pieprz, i czosnkiem granulowanym i odłożyć w chłodne miejsce przynajmniej na godzinę. Między czasie paprykę, cebulę oczyścić i pokroić w słupki, zaś szynkę, ogórki konserwowe, pokroić w paski. Fileta faszerować przygotowanymi produktami i spiąć patyczkiem. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć różyczki na stojąco, pokropić sokiem z cytryny i na każdą położyć kosteczkę masła. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec góra, dół około 35 minut. Po upieczeniu przestudzić i podawać z oliwkami i rzodkiewką. Sum afrykański wspaniale łączy się ze smakiem oliwek i rzodkiewki. SMACZNEGO.