Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna alternatywa do zwykłego smażonego karpia no i bez ości!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1069
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 71
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1069
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 71
Składniki
Płat karpia nacina się co 2- 3 mm, widziałam też w sprzedaży gotowe nacięte płaty.
Kawałki oprósza się solą, pieprzem i mąką.
I smaży się w głębszym tłuszczu z obu stron do zrumienienia. Ości się rozpuszczą.
Smacznego :)