Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna alternatywa do zwykłego smażonego karpia no i bez ości!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 90
Polecam.
Odsłon: 709
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 90
Polecam.
Odsłon: 709
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Składniki
Płat karpia nacina się co 2- 3 mm, widziałam też w sprzedaży gotowe nacięte płaty.
Kawałki oprósza się solą, pieprzem i mąką.
I smaży się w głębszym tłuszczu z obu stron do zrumienienia. Ości się rozpuszczą.
Smacznego :)