Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrób i spróbuj ;)
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1209
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 1323
Niedawno na naszym stole pojawiła się kaukaska sałatka winegret, a raczej kau...
Odsłon: 199
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1209
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 1323
Niedawno na naszym stole pojawiła się kaukaska sałatka winegret, a raczej kau...
Odsłon: 199
Składniki
Bulwy kopru podgotować w lekko osolonej wodzie przez ok. 12 minut. Wyjąć, ostudzić, pokroić w ósemki lub szesnastki :) Wrzucić na patelnię na rozgrzane masełko, dusić przez kilka minut, dodać czosnek, oliwki. Posypać parmezanem, migdałami i koperkiem fenkułu. Serwować ze świeżą bagietką :)
Smacznego :) 202010