Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrób i spróbuj ;)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 655
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 655
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Składniki
Bulwy kopru podgotować w lekko osolonej wodzie przez ok. 12 minut. Wyjąć, ostudzić, pokroić w ósemki lub szesnastki :) Wrzucić na patelnię na rozgrzane masełko, dusić przez kilka minut, dodać czosnek, oliwki. Posypać parmezanem, migdałami i koperkiem fenkułu. Serwować ze świeżą bagietką :)
Smacznego :) 202010