Przekąski Przepis na:
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Bulwy kopru podgotować w lekko osolonej wodzie przez ok. 12 minut. Wyjąć, ostudzić, pokroić w ósemki lub szesnastki :) Wrzucić na patelnię na rozgrzane masełko, dusić przez kilka minut, dodać czosnek, oliwki. Posypać parmezanem, migdałami i koperkiem fenkułu. Serwować ze świeżą bagietką :)
Smacznego :)
202010
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Tangerinka 24 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Warzywko ma zapach anyżku, w smaku jest bardzo delikatne - dlatego można dobierać do niego rozmaite składniki.A czy jest afrodyzjakiem ? Nie wiem. Wypróbuj ;)
0 Kto głosował? | Odpowiedz

wiola1100 22 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
słyszałam ze fenkuł to niezły afrodyzjak ale nigdy tego nie jadłam jak to smakuje z czym można go porównać0 Kto głosował? | Odpowiedz