Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z wyspy Egina, która słynie z uprawy pistacji.
papier do pieczenia
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1895
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3851
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3616
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 426
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1895
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3851
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3616
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 426
Składniki
Fetę można usmażyć na głębokim tłuszczu w cieście filo, a można też wykorzystać ciasto francuskie i piekarnik. Fetę zawija się w ciasto , smaruje się żółtkiem i piecze według przepisu na opakowaniu ciasta. Upieczoną fetę polewa się płynnym miodem i posypuje posiekanymi pistacjami.
:DDD
Smacznego :)