Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z wyspy Egina, która słynie z uprawy pistacji.
papier do pieczenia
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8240
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 446
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8240
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 446
Składniki
Fetę można usmażyć na głębokim tłuszczu w cieście filo, a można też wykorzystać ciasto francuskie i piekarnik. Fetę zawija się w ciasto , smaruje się żółtkiem i piecze według przepisu na opakowaniu ciasta. Upieczoną fetę polewa się płynnym miodem i posypuje posiekanymi pistacjami.
:DDD
Smacznego :)