Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z wyspy Egina, która słynie z uprawy pistacji.
papier do pieczenia
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 680
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101459
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5975
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 680
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101459
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5975
Składniki
Fetę można usmażyć na głębokim tłuszczu w cieście filo, a można też wykorzystać ciasto francuskie i piekarnik. Fetę zawija się w ciasto , smaruje się żółtkiem i piecze według przepisu na opakowaniu ciasta. Upieczoną fetę polewa się płynnym miodem i posypuje posiekanymi pistacjami.
:DDD
Smacznego :)