Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z wyspy Egina, która słynie z uprawy pistacji.
papier do pieczenia
Jeśli lubisz ciasteczka, to koniecznie wypróbuj szybkiego przepisu na te z ci...
Odsłon: 31
dziś zapraszam na bardzo łatwe, szybkie i tanie ciasto śmietanowe, które wych...
Odsłon: 19314
Jeśli lubisz ciasteczka, to koniecznie wypróbuj szybkiego przepisu na te z ci...
Odsłon: 31
dziś zapraszam na bardzo łatwe, szybkie i tanie ciasto śmietanowe, które wych...
Odsłon: 19314
Składniki
Fetę można usmażyć na głębokim tłuszczu w cieście filo, a można też wykorzystać ciasto francuskie i piekarnik. Fetę zawija się w ciasto , smaruje się żółtkiem i piecze według przepisu na opakowaniu ciasta. Upieczoną fetę polewa się płynnym miodem i posypuje posiekanymi pistacjami.
:DDD
Smacznego :)