Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słoność fety naprawdę podkreśla smak fig. Wraz z odrobiną miodu i tymianku tworzą harmonijne danie...
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3819
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414636
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2360
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3819
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414636
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2360
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę. Figi przekroić na pół, przełożyć na patelnię i smażyć przez 3 minuty.
Dodać miód i tymianek, smażyć kolejną minutę. Doprawić świeżo zmielonym pieprzem.
Fetę połamać na kawałki, ułożyć na talerze wraz z połówkami podsmażonych fig, posypać grubo posiekanymi orzechami. Podawać na ciepło.