Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słoność fety naprawdę podkreśla smak fig. Wraz z odrobiną miodu i tymianku tworzą harmonijne danie...
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 11848
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4061
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 42875
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 485
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 349
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 434
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 11848
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4061
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 42875
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 485
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 349
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 434
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę. Figi przekroić na pół, przełożyć na patelnię i smażyć przez 3 minuty.
Dodać miód i tymianek, smażyć kolejną minutę. Doprawić świeżo zmielonym pieprzem.
Fetę połamać na kawałki, ułożyć na talerze wraz z połówkami podsmażonych fig, posypać grubo posiekanymi orzechami. Podawać na ciepło.