Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słoność fety naprawdę podkreśla smak fig. Wraz z odrobiną miodu i tymianku tworzą harmonijne danie...
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 972
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 430
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15315
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1884
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 972
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 430
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15315
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1884
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę. Figi przekroić na pół, przełożyć na patelnię i smażyć przez 3 minuty.
Dodać miód i tymianek, smażyć kolejną minutę. Doprawić świeżo zmielonym pieprzem.
Fetę połamać na kawałki, ułożyć na talerze wraz z połówkami podsmażonych fig, posypać grubo posiekanymi orzechami. Podawać na ciepło.