Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste danie, idealne na specjalne okazje. Polecam panom, którzy chcą zrobić dla swoich pań szybką, ale efektowną kolacyjkę przy świecach. Najlepiej podawać z białym winem.
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 4606
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 752
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 4606
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 752
Składniki
Przyprawić łososia solą i pieprzem i podsmażyć na oliwie z oliwek. Gdy łosoś się zarumieni zdjęć z ognia i posmarować wierzch gruboziarnistą musztardą. Ważne żeby łososia posmarować cienką warstwą, tak aby łosoś nie był zbyt ostry. W tym samym czasie ugotować w osolonej wodzie szparagi. Łososia ułożyć na talerzu ze szparagami. Udekorować rukolą i czerwoną sałatą. Skropić cytryną.